Welkom bij Vrijwilligers Bedankt!  

In de gemeente Castricum zijn wij blij met jou als vrijwilliger! Daarom willen wij je namens de gemeente Castricum en Stichting Welzijn Castricum hartelijk bedanken voor je inzet, tijd en toewijding. Wij willen je dit jaar graag bedanken met een verrassingspakket of traktatie! 

Wat houdt Vrijwilligers Bedankt! in?

Inwoners van de gemeente Castricum die actief zijn als vrijwilliger krijgen van 7 t/m 15 november een bedankje voor hun werk. Onder het motto 'Vrijwilligers Bedankt!' biedt de lokale vrijwilligers- en welzijnsorganisatie Stichting Welzijn Castricum samen met de gemeente een verrassingspakket of bon voor een traktatie. Bekijk het aanbod, maak je keuze en schrijf je in!

Gemeente Castricum en Stichting Welzijn Castricum bedanken je voor je inzet en wensen je alvast veel plezier!

Inschrijven voor Vrijwilligers Bedankt 2020 kan van donderdag 1 oktober 9.00 uur t/m zondag 20 oktober.

Ook vrijwilliger worden?

Meld je hier aan!

Vrijwilligers Bedankt Verrassingspakket!

Kies je dit mooie verrassingspakket?                      Een bedankje beschikbaar gesteld door de gemeente Castricum, Welzijn Castricum en Winkeliersvereniging Geesterduin!

 

580 / 800
Bezetting

Bij Bite 2 Go koffie of thee met héérlijke taart!

Genieten bij Bite 2 Go!!

Kom gezellig een kijkje nemen in de nieuwe lunchroom Bite 2 Go in Winkelcentrum Geesterduin! Je wordt getrakteerd op een smakelijk kopje koffie of thee met een overhéérlijk taartje!

79 / 225
Bezetting

Verwennerij bij Snackbistro de Toren!

Uit bij Snackbistro De Toren!

Laat je verwennen in de sfeervolle ambiance van Snackbistro de Toren bij Winkelcentrum Geesterduin met een smakelijk kopje koffie en een heerlijk taartje! Of...

55 / 225
Bezetting
Top