Welkom bij Vrijwilligers Bedankt!  

In de gemeente Dijk en Waard zijn we blij met jou als vrijwilliger! Daarom willen wij je namens de gemeente Dijk en Waard en Het Vrijwilligerspunt Dijk en Waard van Wonen Plus Welzijn hartelijk bedanken voor je inzet, tijd en toewijding. Vrijwilligers maken het verschil!

Wat houdt ‘Vrijwilligers Bedankt!’ in?

Inwoners die actief zijn als vrijwilliger in de gemeente Dijk en Waard krijgen in de week van 2 t/m 10 november 2024 een bedankje voor hun inzet. Onder het motto "Vrijwilligers Bedankt!" organiseert Het Vrijwilligerspunt Dijk en Waard activiteiten of je kunt een gratis cadeau ophalen.   

Bekijk het aanbod, maak een keuze en schrijf je in! 

Inschrijven voor Vrijwilligers Bedankt! 2024 kan van maandag 7 oktober 19.00 uur t/m zondag 20 oktober. Inschrijven gaat volgens het principe ‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Wacht dus niet te lang met inschrijven, want op=op.

Voor hulp bij inschrijving kan je mailen naar Bedankt@wonenpluswelzijn.nl. Ook kun je langs komen op werkdagen van 9.00 -12.00 uur bij Wonen Plus Welzijn op de Rozenlaan 2 te Heerhugowaard of telefonisch contact opnemen 072-5717170. Op maandag 9 oktober zijn wij van 19.00 - 21.00 telefonisch bereikbaar.

Vanaf dit jaar 2023 kunnen mantelzorgers geen cadeau of beleving meer uitkiezen. Voor mantelzorgers is er het mantelzorgcompliment en kan er op 10 november worden deelgenomen aan het programma van "De dag van de mantelzorg". Ook zijn er bijeenkomsten en lotgenotengroepen voor mantelzorgers. Het mantelzorgcompliment kan van 1 november t/m 31 december aangevraagd worden. Ingeschreven mantelzorgers worden hierover per post of per mail geïnformeerd. Ben je nog niet bekend met het mantelzorgcompliment of andere bijeenkomsten en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Wonen Plus Welzijn Dijk en Waard en meld je aan via mantelzorgdenw@wonenpluswelzijn.nl of bel naar 072-5717170.

 

Ook vrijwilliger worden?

Meld je hier aan!
Top