Vrijwilligers Bedankt!

Voor wie?

Bent u actief als vrijwilliger in de gemeente Heerhugowaard? Dan kunt u van 2 t/m 10 november gratis deelnemen aan allerlei leuke, interessante en inspirerende workshops en activiteiten. Een dankjewel van de gemeente Heerhugowaard en MET Welzijn Heerhugowaard omdat vrijwilligers er voor een ander zijn. Want... waar zouden we zijn zonder vrijwilligers?

Hoe werkt het?

Bekijk het aanbod in het menu rechtsboven en klik op de workshop van uw keuze. Via het digitale inschrijfformulier meldt u zich aan. Hoe? Klik daarna op 'Aanmelden & Meer info'. Rechts in beeld verschijnt een inschrijfformulier. Vul hier uw naam en gegevens in en vermeld voor welke organisatie of vereniging u vrijwilligerswerk verricht. Klik op de knop AANMELDEN en uw inschrijving is compleet. U ontvangt een e-mail met bevestiging. Mochten er wijzigingen plaatsvinden of mocht een workshop door omstandigheden niet doorgaan dan ontvangt u via e-mail of telefoon een bericht van de organisator.

Spelregels

- U bent actief als vrijwilliger in de gemeente Heerhugowaard.
- Voor sommige workshops geldt een maximum aantal deelnemers, vol = vol. De bezetting wordt aangegeven door een percentage in de gekleurde balk en het aantal deelnemers (100% is volle bezetting).
- Per vrijwilliger geldt 1 workshop, u kunt zich dus maar inschrijven voor 1 workshop.

Bekijk aanbod

Ga terug naar de gemeente