Workshop fotografie 'Zien'

Wat fotografeer ik nu? En wat wil ik met mijn beeld laten zien? Vaak zijn we ons niet bewust van sferen, patronen en vormen en wat er allemaal om ons heen te fotograferen is. Door bewust te kijken naar je omgeving en objecten van verschillende kanten / hoogtes / inzoomen etc. te benaderen, kun je totaal verschillende foto’s krijgen. Dit vraagt dat je bewust naar je omgeving kijkt. Tijdens deze workshop beleef je de wereld op een ander wijze en kijk je met een nieuwe blik naar je omgeving.

Om deel te nemen aan deze workshop dien je in het bezit te zijn van een camera of smartphone. Je krijgt voorafgaand aan de workshop informatie zodat je gericht in de stokkenfabriek aan de slag kunt. Antoinette Valkering helpt je met plezier op weg om prachtige foto’s te maken.

De workshop wordt gegeven door Valkering Photography in de Stokkenfabriek. Voordat we starten met fotograferen word je welkom geheten door eigenaar Arie Zonjee die je meemeent in de historie van de Stokkenfabriek en je vertelt over het ambacht wat al 9 generaties wordt doorgegeven.