Belinfante String Quartet

Speciaal voor Vrijwilligers Bedankt zijn er in samenwerking met De Zwaan Cultureel aantal kaarten gereserveerd voor vrijwilligers.

Een energiek strijkkwartet! Met als doel hun passie voor muziek te delen met een divers publiek, geven ze gevarieerde concerten. Van intieme huiskamerconcerten tot grote zalen. Een combinatie van bekende en minder bekende werken die net zoveel liefde en aandacht verdienen.

Olivia Doflein, Fiona Robertson, Sophie Vroegop en Pau Marquès vormen samen het Belinfante Quartet, een jong en dynamisch strijkkwartet uit Nederland. De kwartetleden hebben elkaar ontmoet nadat ze hun studietijd in diverse landen hadden afgerond.

Sinds het viertal hun debuutconcert speelde in september 2016, hebben ze al op vele podia gestaan in zowel Nederland als Spanje, waaronder de Kleine Zaal van het Concertgebouw en het Muziekgebouw Frits Philips. Ook hebben zij live gespeeld op Radio 4 in het programma Opium. Ze werden geselecteerd om deel te nemen aan het Jong Talent Kamermuziek Festival op Schiermonnikoog in Maart 2019.

Meer info: belinfantequartet.com

Foto: Foppe Schut