Curling op de schaatsbaan in Alkmaar

Curling is dé ijssport voor zowel jong als oud. Een sport waarbij communicatie en samenwerking net zo belangrijk zijn als de individuele prestatie van de steen gooien, schuiven en vegen. Maar bovenal betekent curling veel plezier maken! De curling instructeur begeleidt de groep naar de ijshal waar een 1 uur durende 'FUN curling clinic' plaatsvindt.

Houd er rekening mee dat het in de ijshal koud is. Het advies is om warme kleding, een muts en warme handschoenen mee te nemen. Trek stevige dichte schoenen aan. Er worden anti-uitglij overschoenen beschikbaar gesteld door de ijshal. Uiteraard zorgt de instructeur ervoor dat de deelnemers lekker actief en warm blijven.

De aanvang is tussen 15.00 en 15.10 uur uur. We verzamelen dan bij de receptiebalie in de centrale hal van sportcomplex De Meent. Deelnemen? Houd er dan rekening mee dat vervoer zelf geregeld dient te worden. Wonen Plus Welzijn of de VCRA kan hier helaas niets in betekenen. Deze activiteit is voor vrijwilligers en mantelzorgers.