Voor wie?

Bent u actief als vrijwilliger of mantelzorger in de gemeente Heerhugowaard? Dan kunt u van 6 t/m 14 november 2021 gratis genieten van uw keuze van een pakket uit een breed aanbod bedankpakketten. Een dankjewel van de gemeente Heerhugowaard en MET Welzijn Heerhugowaard omdat vrijwilligers en mantelzorgers er voor een ander zijn. Want... waar zouden we zijn zonder u?

Hoe werkt het?

Bekijk het aanbod in het menu rechtsboven en klik op het pakket van uw keuze. Via het digitale inschrijfformulier meldt u zich aan. Hoe? Klik op 'Meer info'. Rechts in beeld verschijnt een inschrijfformulier. Vul hier uw naam en gegevens in en vermeld voor welke organisatie of vereniging u vrijwilligerswerk verricht, of dat u mantelzorger bent. Klik op de knop AANMELDEN en uw inschrijving is compleet. U ontvangt een e-mail met bevestiging. Mocht het uit de tekst niet duidelijk worden dan komt er na sluiting van de inschrijving nog een mailtje uw kant op over waar en hoe u uw pakket kan komen ophalen. 

Spelregels

- U bent actief als vrijwilliger of mantelzorger in de gemeente Heerhugowaard.
- Vol = vol. De bezetting wordt aangegeven door een percentage in de gekleurde balk en het aantal deelnemers (100% is volle bezetting).
- Per vrijwilliger geldt 1 pakket, u kunt zich dus maar inschrijven voor 1 pakket.
- Uw naam geven wij door aan de ondernemers zodat ze de pakketten aan de juiste personen mee kunnen geven.

Neem vooral contact met ons op als u vragen heeft.

Top